Publicerad den Lämna en kommentar

VARFÖR ÄR PRO-VEN PROBIOTIKA ANNORLUNDA?

Med sex stora kliniska studier på människor, utförda i Storbritannien, som alla visar på positiva effekter i tarmkanalen och för immunförsvaret, är ProVen Probiotics (Lab4) en av de mest studerade grupperna av goda bakterier i världen.

Pro-Ven Probiotika har utvecklats av Dr Nigel Plummer och är producerat av den enda tillverkaren i Europa som är godkänd att tillverka probiotika som läkemedel – ett partnerskap som har producerat några av de mest välkända probiotiska varumärkena under de senaste 25 åren.

Som levande organismer är goda bakterier notoriskt sköra. Pro-Ven Probiotics är tolerant mot magsyra och galla, vilket innebär att även om de tas tillsammans med föda överlever de i tarmen, där de stödjer en god mikroflora.

De produktionsprocesser som används för ProVen i kombination med optimerad förpackning och ett överskott av de goda bakterierna i varje dos, innebär att produkterna är garanterade att vara stabila i 18 månader vid rumstemperatur. ProVen Probiotics garanterar produkter som alltid uppfyller etikettens anvisning för antalet bakterier – angivet antal på etiketten är alltid det garanterade minsta antalet för varje kapsel, tablett eller dos.

Pro-Ven Probiotics har också utvecklat en unik teknik för att kombinera de goda bakterierna med andra näringsämnen utan att de-stabilisera probiotikan, vilket gör den till den enda högkvalitativa probiotikan i kombination med andra näringsämnen såsom vitaminer och mineraler.

Vid användande av Pro-Ven Probiotics, börjar de goda Lab4 bakterierna kolonisera tarmen igen, fylla i luckor där de goda bakterierna har gått förlorade och tränga ut de mindre önskvärda bakterierna. Denna process är särskilt viktigt efter användning av antibiotika.

Pro-Ven Probiotics tillverkas av Cultech Ltd. Cultech Ltd. är det enda företaget i Europa som licensierats av MHRA (Engelska Läkemedelsverket) att producera probiotika för kliniska studier. Tillstånd att ge probiotika till 500 friska nyfödda barn för Swansea baby-studien är ett bevis på kvaliteten och säkerheten på produkterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *